Uutiset Toggle

Rauno Kontron kertomus golfkierroksesta Hangon golfkentällä 6.12.2018

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille sinne Suomeen!

Tänään matkamme suuntautui kohti etelää, aurinkoisen Los Hangosin golfkentälle. Matkamme alkoi aikaisin aamulla Buenos Helsingosta La Esbosin kautta kohti Los Hangosin kenttää. Yhtään ei paikkaa turhaan kehuta kenties maailman aurinkoisemmaksi golfkentäksi. Sitikan mukavassa kyydissä ilmastoinin pitäessä auton lämpötilan mukavassa 22 C ei hiki päässyt yllättämään huolimatta törkeän kuumasta ulkoilman lämpötilasta. Ulkolämpömittari näytti matkalla nimittäin järkyttävää kuumuutta vaihdellen matkan aikana 271K – 275K. Perillä Los Hangosissa meitä vastaassa oli aurinkoa, tyyntä ja kasvoja hellivä auringon lämpö.

Kierroksen aloitimme perinteisesti nauttimalla pienet pullot kansainvälisiä oluita kuten Sol ja Heineken, olimmehan tulleet etelään, jossa ei mitään Koffia litkitä. Nautimme myös erinomaiset gourmet välipalat energiasaannin turvaamiseksi. Valitsimme angloamerikkalaiset herkut, Hot Dogoisit kaikilla höysteillä

Los Hangosin kenttä oli viritetty uskomattoman hienoon ja nopeaan kuntoon. Väylät eivät olleet mitään perinteistä suomalaista pehmeää mutaa vaan hyvin rullaavaa kovapohjaista väylänurmea. Greenit eivät tällä kertaa olleet ihan anteeksiantavat klubituuppareille. Mutta ammattilainen kun oli mukana ryhmässä niin osasi tiputella palloja oikeisiin paikkoihin ennen greeniä ja siitä lähelle lippua, kun vaan oppi niihin etuysin jälkeen.

Myös vesiesteiden pinnan kovuus oli saatu säädettyä erinomaiseksi, tosin ei kokeiltu kantaisiko jo pelaajaa. Saimme kuitenkin erinomaisia videoita kuvattua kuinka hieman erilaisista vesiesteistä pelataan. Itse sain oman golfkouluni johtajana myös jaettua tietoa ja oppia kuinka vesiesteistä palloa pelataan. Ensimmäisesessä videossa opetussessio ja toisessa kuinka ammattilaiselle oppi meni perille. Muitakin kuvia upeaita Los Hangosin kentästä

Ei voi kuin suositella tuota kenttää, kun olette matkalle etelään menossa pelaamaan. Upea paikka, loistavaa palvelua ja huippuunsa viritetyt kentät ajankohtaan nähden!

6.12.2018
Rauno Kontro, Sanna Lahti ja Henrik Kontro

ShutDown