Uutiset Toggle

Jäsenet ja osakkaat!! EU:n tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan 25.5.2018. Lue lisää….

EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5 2018. Siitä alkaen henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista
Tietosuoja-asetuksesta käytetään myös nimitystä GDPR eli General Data Protection Regulation. Sen tarkoituksena on ajantasaistaa tietosuojan sääntelyä. Teknologia on kehittynyt niin paljon, että tietosuojasta huolehtimiseen tarvitaan uudenlaista sääntelyä.

Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on, että kansalaiset voivat hallita tietojaan paremmin. Asetus sääntelee mm. henkilötietojen keräämistä, käsittelyä ja luovuttamista sekä näihin liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia. Lähes kaikki yritykset käsittelevät toiminnassaan henkilötietoja. Säännöt ovat samat kaikille EU:ssa toimiville yrityksille kotipaikasta riippumatta.

Suomen Golfliitto on laatinut yhdessä seurojen kanssa tietosuojaselosteen, jossa kerrotaan, mitä ja miten golfyhteisöt antavat EU:n tietosuoja-asetuksen (“Tietosuoja-asetus”) edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. Hangolfin tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä: Tietosuojaseloste-jäsenet ja osakkaat

 

Yleisimmät tietosuoja-asetusta koskevat kysymykset ja vastaukset

Kysymys: Haluaisin tietää, mitä tietoja Hangolf kerää minusta?

Vastaus: Hangolf (ry ja Oy) kerää sellaista tietoa, jota tarvitaan auttaaksemme teitä jäseniä käyttämään Hangolfin palveluja, kehittääksemme palvelujamme tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen. Nämä tiedot löydät myös itse katsomalla omilla tunnuksilla Nexgolf -järjestelmästä

 

Kysymys: Mitä tietoja Nexgolfista löytyy?

Vastaus:

Tietoja, jota te olette itse antaneet Green Card-suorituksen yhteydessä, hakiessanne Hangolf ry:n jäsenyyttä tai ostaessanne Hangolfin palveluja: Nimi, osoite, sähköposti, puhelin jne.
Hangolf on antanut teille tietoja, kuten jäsennumeron, mahdollisesti osakkeen numeron ja laittaa niistä, kuten muistakin käyttämistänne palveluista vuosittain teille laskuja. Nekin löydätte Nexgolf järjestelmästä.
Lisäksi tietoja kertyy Hangolf -yhteisön palvelujen käyttämisestä, kuten tasoituksen muutokset, peliaikojen varaus, kilpailutiedot jne.
Jos olet ostanut erillisen Nexgolf Premium -palvelun, voit itse laittaa Nexgolfiin tarkempia tilastotietoja pelaamisestasi, kuten väylä- ja greeniosumat jne. Palvelua ostaessasi sinun tulee antaa erillinen suostumus Nexgolfissa näiden lisätietojen laittamiseen. Nämä tiedot eivät näy seuroille, ellet niitä itse ole määritellyt avoimeksi, esim. seuran parhaat draivit osioon jne.
Lisätietoa löydät tietosuojaselosteesta Tietosuojaseloste-jäsenet ja osakkaat sekä kirjallisesti caddiemasterista.

 

Kysymys: Minä haluaisin nähdä, mitä tietoja juuri minusta on kerätty. Miten minun tulisi toimia?

Vastaus:

  1. Helpoimmin löydät tiedot kirjautumalla Nexgolf -järjestelmään omilla tunnuksillasi ja katsomalla sieltä etusivulta, sekä Oma Nexgolf -osiosta.
  2.  Jos haluat kirjallisen listauksen sinua koskevista tiedoista
    a. Sinun tulee sopia tapaaminen toimitusjohtajan kanssa, jossa allekirjoitat kirjallisen selvityspyynnön.
    b. Tapaamiseen sinun tulee ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, jotta voimme varmistua siitä, että listaamme oikealle henkilölle juuri    häntä koskevat tiedot
    c. Saat tiedot kirjallisena kuukauden kuluttua toimistosta, jossa sinun tulee myös varautua todistamaan henkilöllisyytesi.

 

Lisätietoja:

Lena Haanpää
Toimitusjohtaja
Han-Golf Oy Ab
Puh. 040-592 7717

Comments are closed.

ShutDown