Uutiset Toggle

Caddiemaster/Kahvilatyöntekijä kaudelle 2019

Oletko kiinnostunut työtehtävistä iloisessa ilmapiirissä? Oletko yhteistyöhenkinen ja oma-aloitteinen?
Hangon golfkenttä hakee yksi Kahvila/Caddiemaster työntekijä määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi (kesäkuu-elokuu).
Klubitalon kahvila on avoinna kesäkaudella ma-su 8-20.
Kahvila/Caddiemasterin työ on monipuolinen mutta hauska ja opettavainen. Työtehtäviin kuuluu kahvilan hoito (tavallisia kahvilan tehtäviä kuten kahvin keittäminen, pullien paistaminen, voileipien tekeminen yms.), asiakaspalvelu tiskillä ja puhelimessa, peliaikojen varaus, golftarvikkeiden myynti ja muut mahdolliset tehtävät.
Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, reipasta otetta työhön ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin. Olet ”käyntikorttimme”, jonka pelaajat ensimmäisenä kohtaavat.
Me tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyisen palkan.
Koska asiakkaamme ovat sekä suomen- että ruotsinkielisiä, katsomme eduksi, että hallitset molemmat kielet. Golfin tuntemus eduksi, mutta ei pakollinen. Sijaintimme vuoksi oman auton käyttö on lähes välttämätöntä.
HUOM! Hakijalta edellytämme hygieniapassia, anniskelupassia ja vähintään 18 vuoden ikää! Hangon Kansalaisopisto järjestää hygieniapassi- ja anniskelupassikurssin maalis-/huhtikuussa 2019.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viim 3.3.2019 sähköpostitse: lena.haanpaa@hangolf.fi.
Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Lena Haanpää, puh 040-592 7717 tai sähköpostitse.

ShutDown