Han-Golf tiedote pelaajille 19.11.2021

Pelikausi jatkuu meillä edelleenkin, toisin kuin monilla kentillä ja kenttä pidetään auki säiden mukaan. Tässä pieni muistilista mitä kannattaa ottaa huomioon kun pakkasaamut ovat mahdolliset, päivät lyhenevät ja kenttä täyttyy kun muut kentät laittavat kiinni.

  1. Muista peruuttaa ajoissa!
    Jos varaat lähtöajan ja et pääse tulemaan syystä tai toisesta, muista peruuttaa tiiaikasi viimeistään kaksi tuntia ennen varaamaasi aikaa. On ikävä myydä ei oota, jos kuitenkin olisi löytynyt vapaita paikkoja. Älä myöskään varaa kaverille varmuuden vuoksi, koska varaaja on vastuussa varauksesta. No Show:sta ja peruuttamattomasta varauksesta laskutamme normaalin greenfeen. On myös tärkeää tulla ilmoittautumaan ennen kierrosta!

2. Pelinopeus
Nyt kun pelipäivät lyhenevät ja valoisa aikaa on rajoitetusti, on tärkeä muistaa kierrosnopeus jotta myös takana olevat ehtivät pelata kierroksensa loppuun ennen pimeää. Ajoissa tuleminen kentälle, pallojen turha etsintä kierroksen aikana ja reipas eteneminen ovat tärkeät tekijät.

3. Lähdöt ykköstiiltä ja kymppitiiltä
Kun kenttä on täynnä ovat lähdöt ykköstiiltä ja kymppitiiltä, varsinkin viikonloppuisin. Tämän takia ajoissa tuleminen kentälle ja reipas eteneminen ovat erittäin tärkeää.

4. Pelaaminen pakkasaamuina:

  • Mikäli kenttä on suljettu pakkasen takia, tiiajat peruuntuvat kentän avaamiseen saakka (ne eivät siirry siis eteenpäin, vaan peruuntuvat). Ota tämä huomioon, kun varaat tiiaikaa aamulle.
  • Tiedustelut kentän avaamisesta saa soittamalla caddiemasterille, puh 019-248 9357 tai kotisivujemme ja Nexgolfin kautta!
  • Pakkasaamuina pyrimme päivittämään sekä kotisivujemme että Nexgolf mahdollisimman nopeasti.
  • Kentälle saa mennä vasta henkilökunnan annettua luvan. Aamukuuraisella kentällä pelaaminen on ehdottomasti kielletty.
  • Jos kuuraiselle kentälle menee pelaamaan/kävelemään ruoho kuolee. Auringonnousun hetkellä lämpötila voi käydä pakkasen puolella, jolloin kenttä jäätyy.

5. Syksyn aikana olemme rakentaneet uuden ison tiiboksin väylälle 4 (keltaiselle ja valkoiselle tiille). Tiiboksi otetaan käyttöön ensi kaudella.

6. Kentälle on tilattu sähköautojen latauspiste. Latauspiste asennetaan talven aikana ja otetaan käyttöön heti ensi kauden alussa.

7. Uuden isomman bägivaraston suunnittelut ovat loppusuoralla ja tarkoitus on rakentaa talven aikana, jotta voidaan ottaa käyttöön keväällä tai viimeistään alkukesällä. Uuteen bägivarastoon mahtuu noin 50 bägiä. Ensi kauden bägipaikkaa ei voi vielä varata! Lisäinfoa varauksesta, hinnasta yms. ilmoitetaan myöhemmin.  

8. Kierrosmäärä on tänä vuonna 15.11.2021 mennessä 20938. Viime vuonna samalla ajalla kierrosmäärä oli 19637 ja koko viime vuoden kierrosmäärä oli 21024.

Hyvää syksyn jatkoa ja jatketaan nautinnollista pelaamista niin kauan kun keli suosii 😊.

Ystävällisin terveisin,

Lena Haanpää
Toimitusjohtaja
puh 040 592 7717
lena.haanpaa@hangolf.fi