Arvostettu kenttämestari Janne Lehto mukaan Han-Golf Oy Ab:n kentänhoitotiimiin

Olemme allekirjoittaneet vuoden konsultointisopimuksen Janne Lehdon kanssa.

Kenttäkonsulttina (eli ostettuna kenttämestarina) Janne on säännöllisin väliajoin paikalla kentällä ja osallistuu toimintaan muina aikoina etänä. Hän osallistuu Han-Golfin kenttähenkilökunnan ja johdon kanssa kaikkien kentänhoitoon liittyvien suunnitelmien tekemiseen ja seurantaan. Jannen johdolla laaditaan suunnitelmia kentän kehittämiseksi ja kehittämistoimenpiteiden kustannusarvioita.

Hän tulee tekemään töitä yhdessä Matias Meriläisen kanssa, joka aloittaa meillä apulaiskenttämestarina 1.3.2021, sekä Marika Saarisen ja Patrick Doolanin kanssa.

Janne jatkaa töitään normaalisti myös Hirsala Golfin kenttämestarina sekä Peuramaalla kentänhoidon kehityskonsulttina.  

  • Janne Lehto on 28-vuotias ja hän asuu pääkaupunkiseudulla.
  • Nykyisen toimen ohella Janne toimii Suomen Golfkentänhoitajien yhdistyksen, FGA ry:n puheenjohtajana ja kenttäkonsulttina.
  • Janne on käynyt kentänhoitajakoulun Lepaalla ja kenttämestariopinnot hän on suorittanut Saksassa Winstonin yliopistossa. Opintoihin sisältyi lyhyt työjakso Portugalissa ja pidempi työharjoittelupätkä Loch Lomondin upealla kentällä Skotlannissa. Skotlannin jälkeen Lehto haki arvokasta oppia Australiasta työskentelemällä Melbournen Woodlands Golf Clubilla.
  • Janne on toiminut vapaaehtoisena kentänhoitajana useissa eri pääkiertueiden kisoissa. Viimeksi hän on ollut avustamassa Hollannissa KLM Openissa ja syksyllä 2018 hän keräsi kokemusta Pariisin Le Golf Nationalin kentällä pelatussa Ryder Cupissa.
  • Janne Lehto on golfalalla erittäin arvostettu henkilö Suomessa.

Han-Golf Oy Ab toivottaa Matiaksen ja Jannen tervetulleeksi mukaan joukkoon!