Puheenjohtajan palsta Toggle

 

Hyvä golfväki

Kausi 2017 alkaa uudistuksilla. Tasoituskorttia ei saada enää omaan lompakkoon, vaan se on ladattava nykyaikaisesti puhelimeen tai padiin. Tätä uudistusta ei pidä pelästyä, sillä omalla kentällä ja muualla Suomessa asiointi klubitaloilla pitäisi kuitenkin onnistua seurojen käytössä olevien sähköisten rekisterien avulla. Tarvittaessa klubitalomme henkilökunta on luvannut kuitenkin tulostaa paperisen kortin sitä tarvitseville.

Seuramme vuosikokous pidettiin helmikuussa, jonka seurauksena hallituksen kokoonpano muuttui. Allekirjoittanut toimii kaksi vuotta puheenjohtajana, Heidi Fromholz sihteerinä ja uusina hallituksen jäseninä Helka Ruuska ja Veikko Savolainen. Hallituksessa jatkavat vahvoina tukipilareina Tetti Sommardahl, Vicke Friman, Yvonne Ducander-Ekholm ja Tapio Järvinen. Iso kiitos Kari Lindforsille, Leena Schüttille ja Raimo Mustakankaalle hienosta ja pitkäaikaisesta työstä Hangon Golf ry:n hallituksessa!

Suomen Golf-liitto täytti tänä vuonna 60 vuotta, jota juhlistettiin maaliskuussa juhlagaalassa ja kesällä juhlakilpailun merkeissä. Paljon tapahtumia on tiedossa myös Hangon kentällä, joten toivon kaikilta jäseniltä aktiivista osallistumista sekä kilpailuihin että vapaaehtoistehtäviin, joita esim. kauden aikana järjestettävän suuren Seniori-kilpailun takia on luvassa. Toivon myös, että pelikaudesta tulee menestyksellinen kaikille teille!

Sanna Varjus
Hangon Golf ry pj.
sanna.varjus@gmail.com

PS. Ensi vuoden helmikuussa avautuu jälleen hallituspaikkoja, joten jos haluat olla vaikuttamassa kilpailuihin tai muuhun toimintaan, ilmoittaudu ajoissa nykyisen hallituksen jäsenille kiinnostuksestasi päästä vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.

ShutDown